Cikkek

Megújultunk!

2015. szeptember 11.
Flora Hungaria Nagybani Virágpiac új arculatot kapott. Honlapunk számtalan új funkcióval gazdagodott! Tekintse meg újdonságainkat!

VIRÁGKÖTÉSZETI PROGRAMOK 

Inspirálódjon! Értesüljön a legújabb virágkötészeti trendekről!

Mostantól közvetlenül is megtekintheti Szakmai Virágkötészeti Workshopjaink videóanyagát. A mellékelt receptfüzetben pedig megtalálja az inspiráló termékek, felhasznált anyaglistáját. Kiskereskedőink számára minden egyes felhasznált termék beszerezhető virágpiacunkon. Támogató partnereinkkel közvetlenül is fel tudja venni a kapcsolatot. 

 

ORSZÁGOS TÉRKÉP  

Találja meg kedvenc virágüzletét! Jelenjen meg weboldalunkon!

Országos lefedettségű Virágüzletkeresőnkben megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső Virágüzletet, betekinthet árukínálatukba. Célunk a lakosság megfelelő információval való ellátása, virágüzletek és a virágkötő szakma támogatása. Ezért kiskereskedőink számára ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk Közép - és Kelet Európa legnagyobb Virágpiacának weboldalán.

 

CSARNOKTÉRKÉP

Csarnokunkban mostantól könnyedén eligazodhat!

Ha Ön regisztrált partnerünk (rendelkezik Flora Hungaria Kereskedői igazolvánnyal) megtekintheti új csarnoktérképünket, mely segítségével egyszerűen és könnyen rátalálhat a keresett termelőjére, nagykereskedőjére és közvetlenül felveheti velük a kapcsolatot.

 

TERMÉKKERESŐ, PIACI BETEKINTŐ

Válogasson kedvére!

Tekintse meg Virágpiacunk szerteágazó termékpalettáját. Keresőnkben termékkategóriák között válogathat vagy közvetlenül speciális termékeket is megtalálhat.

 

MOST ÉRDEMES REGISZTRÁLNI!

Regisztrált látogatóink számára még több újdonsággal, szakmai megoldással készültünk. Bejelentkezés után további bővített funkciókat használhat. A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe.