Flora Hungaria Szaporítóanyag- és Fajtabemutató Börze

Még hatékonyabb, még gyorsabb!

Megelégedéssel csomagolták össze standjaikat a VIII. Szaporítóanyag és Háttéripari Kiállítás résztvevői. A cserepes- és vágott virág termesztők legjelentősebb szakmai rendezvényét a szokásosnál is nagyobb érdeklődés kísérte.
olvassa tovább

V. SZAPORÍTÓANYAG - ÉS FAJTABEMUTATÓ BÖRZE

15 kiállító várta az érdeklődőket, az idén V. alkalommal megrendezett Szaporítóanyag és Fajtabemutatón. A Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon tartott egynapos eseményen a kertészek teljes virágzásban tekinthették végig a szaporítóanyag forgalmazók 2016-ra kínált egynyári-, évelő-, és balkonnövény választékát. A termesztők olyan, a nemesítők által évről-évre a világ piacaira helyezett faj-, és fajtaújdonságaiból állíthatják össze árukínálatukat, melyek a piac és a vásárlók legmagasabb igényeivel találkoznak.
olvassa tovább

Egynyári-divatbemutató

Ahogy a divattal foglalkozó szakemberek a világ leghíresebb ruhatervezőinek éves divatbemutatóira utaznak, hogy ihletet merítsenek legújabb kollekcióik összeállításához, hasonlót jelentenek a termesztő kertészeteknek a kora nyári palántabemutatók. Az élvonalbeli nemesítőházak ott mutatják be a „holnap” azon növényújdonságait, ajánlott értékesítési koncepcióit, amellyel a termesztőket és a vásárlókat a következő évben szeretnék ösztönözni.
olvassa tovább

Egy nap, amikor csak a szakmáról beszélünk

A Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon 2014. június 16-án ismét megrendezésre kerül a Szaporítóanyag- és Fajtabemutató. A kiállítás vezető témája az egynyári és balkonnövények szaporítóanyagainak bemutatása, de emellett sok más olyan faj és fajta is megtalálható lesz, amelyek elsősorban a cserepes-, de a vágottvirág-termesztők figyelmét is fölkeltheti.
olvassa tovább

III. Flora Hungaria Szaporítóanyag- és Fajtabemutató Börze

Világújdonságok

A Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon idén harmadik alkalommal megtartott Szaporítóanyag és Fajtabemutató a dísznövény szakma egyik legnépszerűbb eseménye. A hazai forgalmazók szinte egyenesen az előző heti hasonló rendezvényről a hollandiai Pack Trial-ről érkeznek ide. Elhozzák a magyar kertészeknek a legfrissebb fajtákat és a legújabb technológiákat.
olvassa tovább

II. Flora Hungaria Szaporítóanyag- és Fajtabemutató Börze

Újabb sikert könyvelhetett el az idén második alkalommal megrendezett Szaporítóanyag- és Fajtabemutató Börze. Két új kiállítót és több látogatót vonzott, foglalhatnánk össze röviden, de persze ennél sokkal többről van szó. Jól látható, hogy az időben helyesen elhelyezett és célzott szakmai tartalommal megtöltött rendezvény népszerű. Kiállítókat és látogatókat vonz!
olvassa tovább