Cikkek

Alkotóműhely Móri Imrével

A kifinomult virágkötészet mestere
Móri Imre

Talán nem is szükséges a bevezető, előzetes bemutató szöveg megírása, mert mire fölkerül a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac internetes oldalára, addigra már minden hely elkel. Ilyen népszerű a sajátos stílusú és nagy tudású mester virágkötő, Móri Imre. Számos ismertető megjelent már róla és a munkáiról, de nem lehet eleget dicsérni, népszerűsíteni.

Móri Imre

Ezúttal 2019 második továbbképző napján, április 9-én, kedden a szerencsés virágkötőknek tart egyedi képzést, kik még befértek a virágkötészeti alkotónapjára (workshop). Nem kell túlzott propagandát kifejteni a létszám feltöltéséért!

Móri Imre
Móri Imre

Ezúttal a mester és a közönség számára is kedvenc téma a türelemmel és nagyszerű hozzáértéssel készülő esküvői virágékszerek kerülnek terítékre. Az egyedi mini alkotások mellett a menyasszonyi fejdíszek, koszorúk, szép, arányos példányait is elkészítik a résztvevők. Mindezek mellett az esküvők és az ünneplések apró virágkötészeti ékkövei az ajándékdíszítés, a szalvéta díszítés rejtelmeibe is betekintést nyerhetnek a tanulni vágyó virágkötők. Az esküvői haj- és fejdíszek sem maradnak ki a sorozatból.

Móri Imre
Móri Imre

Móri Imre a Duna Pláza IMORI virágszalon vezetője. A neve és az üzlet elnevezése is holmi japán stílust ígér, pedig csak vezetéknevének játékos megformálásáról van szó. Hagyományos és modern virágkötészeti stílusokban készített esküvői alkotások sora hagyja el üzletét. Munkatársai is átvették kifinomult ízlésvilágát, virágkötészeti technikai megoldásait, melyekből a beszélgetés során sokat át is ad az alkotóműhely virágkötőinek. Röviden: sokat lehet tanulni a mestertől!

Móri Imre
Móri Imre

Időpont: 2019. április 9. kedd, 09.00 óra.
Helyszín: Flora Hungaria Nagybani Virágpiac kisgalériaterem.

Az oktatónap fixlétszámos és térítésköteles.
Jelentkezés a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac pénztárában személyesen, vagy a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével a titkarsag@florahungaria.hu címre lehetséges.

Szabó János