Demo oldal - Bemutató

Demo oldal

A Flóra Hungária csapata minden nagykereskedője - illetve a nagykereskedőktől vásárló kiskereskedők - számára ingyenesen használható cégbemutató és termékajánló felületet kínál, mely bárki számára láthatóvá teszi a felhasználó cég termékeit, és tevékenységét, extra forgalmat generálva ezzel a vállalkozás számára.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan is működik a Flóra Hungária kereskedő- és termékkezelő rendszere, valamint milyen előnyökkel jár az Ön számára a felület rendszeres használata, és cége kínálatának folyamatos frissítése!

A Kezdőlapon elérheti a belépési felületet, ahol be tud lépni a kereskedői felületre személyes e-mail címével illetve jelszavával. Belépés után megjelenik egy világos szürke menü az oldal tetején, melynek segítségével elérheti termékeit és cégadatait.

A Flóra Hungária kereskedő- és termékkezelő rendszerében minden kereskedő birtokba vehet egy saját, publikus felületet, melyen bárki számára elérhetővé válnak a legfrissebb termékek, a cég tevékenységi körei, cégismertetője, a standszámok, egy standról készült fotó, illetve több egyéb hasznos funkció.

A kereskedők egy egyszerű használatú adminisztrációs felületen keresztül testreszabhatják szöveges tartalmaikat, termékeiket, standparamétereiket. Saját logót és fotókat tölthetnek fel a termékekről, valamint a standról.

A termékekről feltöltött adatok és termékfotók azonnal kikerülnek a Flóra Hungária weboldal nyitólapjára, ahol azt több ezer kiskereskedő és végfelhasználó fedezheti fel azokat, extra forgalmat generálva az Ön vállalkozásának.

A weboldalon a termékek a kereskedők által végzett feltöltési időpontok sorrendjében jelennek meg, de a feltöltött termékekre való rátalálást hatékonyan működő, részletes kereső segíti a későbbiekben is.

Amennyiben bármivel kapcsolatban további kérdése merülne fel, kérjük lépjen kapcsolatba a Flóra Hungária munkatársaival!

Hatékony munkát és sok további vásárlót kívánunk!