Virágkötészeti bemutatók (további videók)

2016. augusztus Nagy Péter mester virágkötő

Fiatal mester – könnyed ötletek
A nyári pihenő után folytatódott a virágkötészeti szakmai bemutató sorozat a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac galéria termében. A fiatal virágkötők közül ezúttal Nagy Péter mesterrel és alkotásaival ismerkedhettünk meg.
olvassa tovább

2016. április Piroska Ágnes virágkötő

Csak esküvőre
A Flora Hungaria Nagybani Virágpiac legutóbbi szakmai bemutatóján Piroska Ágnes, a tavalyi Magyar Virágkötészeti Bajnokság győztese szerepelt. A menyasszonyi csokrok sokféle fajtáját készítette el Ági, de mindegyikben a könnyen elkészíthetőség, az egyszerűség és a hordhatóság szerepelt elsődleges szempontként. A virágkötő-berendező szakon végzett, s az iskolai gyakorlatai alatt, majd utána is Németh Attilánál dolgozott, akinek sokat köszönhet, hogy ma már önálló virágkötőként saját üzletben dolgozik, bajnokságot nyert és bemutatót tarthat.
olvassa tovább

2016. február Kunfalvi Melinda mester virágkötő

A kifinomult trend jegyében
A Flora Hungarián a 2016-os év első virágkötészeti szakmai bemutatóját a programok nevének megfelelően (New Generation) az ifjú nemzedék prominens tagja, Kunfalvi Melinda tartotta. Annak ellenére, hogy tapasztalt virágkötőről beszélhetünk már, nagy volt az izgalom az előkészületek során.
olvassa tovább

2015. november Móri Imre mester virágkötő

Jó ízlés + szép látvány + tökéletes szakmai megoldás
Ezekkel a jellemzőkkel foglalhatjuk össze a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac 2015-ös évi utolsó bemutatóját. Móri Imre mester virágkötő adventi, karácsonyi virágdíszekkel kápráztatta el a termet megtöltő, érdeklődő szakembereket.
olvassa tovább

2015. október. Katona Anna mester virágkötő

Izgalommal várta a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac szakmai közönsége Katona Anna virágkötészeti bemutatóját, mert az előzetes beharangozások és az előző napi alkotóműhely megtették hatásukat. No, meg a megérkezés után a kíváncsiskodók elől a színpad mögött letakart alkotások is azt mutatták, hogy itt valami különleges készül.
olvassa tovább