Hírek

A természet virágkötője

Johann Obendrauf osztrák virágkötő mester nagyszerű virágkötészeti alkotásaival már több európai és világversenyen találkozhatott a szakma.

Még hatékonyabb, még gyorsabb!

Megelégedéssel csomagolták össze standjaikat a VIII. Szaporítóanyag és Háttéripari Kiállítás résztvevői. A cserepes- és vágott virág termesztők legjelentősebb szakmai rendezvényét a szokásosnál is nagyobb érdeklődés kísérte.

Együtt

Az idei Virággal egy mosolyért eseményt sokan támogatták a piaci értékesítők közül. Hihetetlen, hogy ez a közösség milyen összetartó tud lenni, és ezzel az összefogással mekkora hatékonyságra tud szert tenni egy-egy program.

Névnapos plakátok

Hamarosan megjelenik a 2018. májusi és júniusi névnapos plakát is.
Szeretettel készítettük Nektek.

Anyák napja

A virágüzleteknek készült plakátot átveheted a Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon az egyesületi pultnál, illetve a kijárati portán.

A mester esküvői virágdíszei

A virágkötő szakmában már mindenki ismeri Gerliczki Zoltán mester virágkötőt. Több szakmai rendezvény aktív résztvevőjeként láthatták csokrait, menyasszonyi díszeit, téralkotásait.

A részletek bajnoka

A Flora Hungaria Nagybani Virágpiac és a VVVMSZE szervezésében a következő, áprilisi alkotóműhely (workshop) levezető virágkötője a fiatal, tehetséges, Takács Dániel lesz.