Hírek

A természet varázslója

Nagyszerű virágkötészeti élményben volt része a szerény létszámú szakmai közönségnek, akik kíváncsiak voltak Gombás Attila mester virágkötő karácsonyi szakmai prezentációjára.

Nem csak virágkötő

Gombás Attila mester virágkötővel, kertészmérnökkel az utóbbi időben kevésbé találkozhattunk a virágkötő szakmában.

A virágdoboz összeállítás mestere

Németh Attila neve nem ismeretlen a virágkötő szakmában. Már számtalan virágkötészeti kiállításon, önálló bemutatón, szakmai rendezvényen találkozhattunk a Magyar Gyula iskolában végzett virágkötő mesterrel.

EuroSkills 2018 BUDAPEST

Egyre gyakrabban kapom a kérdéseket a szeptemberi EuroSkills felől, így most alkalmam nyílt egy kicsit összefoglalni, hogyan is működik ez.

A természet virágkötője

Johann Obendrauf osztrák virágkötő mester nagyszerű virágkötészeti alkotásaival már több európai és világversenyen találkozhatott a szakma.

Még hatékonyabb, még gyorsabb!

Megelégedéssel csomagolták össze standjaikat a VIII. Szaporítóanyag és Háttéripari Kiállítás résztvevői. A cserepes- és vágott virág termesztők legjelentősebb szakmai rendezvényét a szokásosnál is nagyobb érdeklődés kísérte.

Együtt

Az idei Virággal egy mosolyért eseményt sokan támogatták a piaci értékesítők közül. Hihetetlen, hogy ez a közösség milyen összetartó tud lenni, és ezzel az összefogással mekkora hatékonyságra tud szert tenni egy-egy program.