Virágkötészeti bemutatók

Virágkötészeti bemutatók videóanyagai

2016. október Berdár Bernadett mester virágkötő

Kegyeleti virágdíszek másként

Berdár Bernadett fiatal mester virágkötő a Magyar Gyula Kertészeti Szakképző Iskolában (Budapest) az érettségi vizsgája után, négy éve tanulta ki a virágkötő szakmát. Több hazai és külföldi virágkötészeti versenyen jól szerepelt, így korábban letehette tavaly a mestervizsgát. A Flora Hungaria Nagybani Virágpiac színpadára már fiatal mesterként állhatott föl, hogy bemutassa a megjelenteknek elképzeléseit a kegyeleti, mindenszenteki virágkötészetéről.
olvassa tovább

2016. augusztus Nagy Péter mester virágkötő

Fiatal mester – könnyed ötletek
A nyári pihenő után folytatódott a virágkötészeti szakmai bemutató sorozat a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac galéria termében. A fiatal virágkötők közül ezúttal Nagy Péter mesterrel és alkotásaival ismerkedhettünk meg.
olvassa tovább

2016. április Piroska Ágnes virágkötő

Csak esküvőre
A Flora Hungaria Nagybani Virágpiac legutóbbi szakmai bemutatóján Piroska Ágnes, a tavalyi Magyar Virágkötészeti Bajnokság győztese szerepelt. A menyasszonyi csokrok sokféle fajtáját készítette el Ági, de mindegyikben a könnyen elkészíthetőség, az egyszerűség és a hordhatóság szerepelt elsődleges szempontként. A virágkötő-berendező szakon végzett, s az iskolai gyakorlatai alatt, majd utána is Németh Attilánál dolgozott, akinek sokat köszönhet, hogy ma már önálló virágkötőként saját üzletben dolgozik, bajnokságot nyert és bemutatót tarthat.
olvassa tovább

2016. február Kunfalvi Melinda mester virágkötő

A kifinomult trend jegyében
A Flora Hungarián a 2016-os év első virágkötészeti szakmai bemutatóját a programok nevének megfelelően (New Generation) az ifjú nemzedék prominens tagja, Kunfalvi Melinda tartotta. Annak ellenére, hogy tapasztalt virágkötőről beszélhetünk már, nagy volt az izgalom az előkészületek során.
olvassa tovább