Cikkek

Tájékoztató 2021. 03. 04-05

Nőnapra a virágboltok nyitva maradhatnak!

Tájékoztatjuk piaci résztvevőinket,

hogy piacunk a korlátozások ideje alatt is a szokott rendben tart nyitva.

2021. 11. 20-tól ismét kötelező zárt terekben (így a Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon is) a maszkhasználat!

Ügyvezetés

Szigetszentmiklós, 2021.03.05
 
Kedves Vásárlóink!
A reggeli árufeltöltés könnyítése érdekében, a holnapi 2021. 03. 08. ( hétfői ) piacnapon minden vásárlónkat reggel 5 órától szeretettel várjuk! Sikeres Nőnapot sok vásárlót kívánunk!
Treer András

Tájékoztatjuk piaci résztvevőinket,

hogy piacunk a korlátozások ideje alatt is a szokott rendben tart nyitva.

Ügyvezetés

Szigetszentmiklós, 2021.03.05

 
Kedves Kollégák,
várjuk a kormányrendelet megjelenését, hiszen az abban foglaltak szerint tud a következő időszakban a virágpiac üzemelni! Amint új információnk van jelentkezünk!!!! Este online konferencia az érdekképviseletekkel illetve a Szakmaközi Szervezettel reményeink pontot tehet a nyitott kérdésekre. Kitartást és jó munkát kívánok mindenkinek!
Treer András
 
Kedves Kollégák!
A holnapi 2021. 03. 06. (szombati) piacnapon minden vásárlót szeretettel várunk reggel 5 órától!
Treer András
 
"A legnehezebb a virágboltokra vonatkozó szabály, hiszen jön a nőnap, tette hozzá.
Tisztelettel köszöntöm a magyar lányokat, asszonyokat, mondta Orbán.
Hozzátette: nőnapra a virágboltok nyitva maradhatnak,
de utána be kell zárniuk. A bértámogatást mindenkire kiterjesztik, akit érint a mostani zárás, a teljes március hónapra."
 
 
 
Kedves Kollégák, a Díszkertészek válságstábja ülése után egyre több reménnyel nézünk a következő napok elé. A nyújtott nyitvatartás, az extra kampány, a hétfő kérdése mind- mind terítéken van, az esélyek jók, biztosat a rendelet megjelenése után tudunk mondani. Amint látjuk az megérkezett rendeletet tudjuk a kiegészítő kéréseket- kérdéseket feltenni/továbbítani. Virágpiac nyitvatartási lehetőségei, temetések, nagyáruházak kérdésköre egyelőre még nem tisztázott. Amint van pontosabb információnk jelentkezünk.
Treer András

Kedves Kollégák!

Reménysugár! Miniszter úr és a szakmaközi szervezet jelzése szerint ezekben a percekben azon dolgoznak hogy a virágüzletek vasárnap nyújtottan nyitva lehessenek. Országos figyelemfelhívó kampány előkészítése zajlik.
Késő délután ülésezik a szakmai érdekképviselet válságstábja és utána jelentkezünk a friss információkkal.
Treer András
 
Kedves Kollégák!
Az operatív törzs felé ismét jeleztük kérésünket - mielőtt a közlöny megjelenik- miszerint szabadtéren folytatodhassék az értékesítés a virágüzleteknek, illetve a virágpiac esetében is. Várjuk a részletszabályokat, akkor tudunk többet mondani. Mindent elkövetünk a szakmaközi szervezettel karöltve, hogy az részletszabályokat figyelembe vegyék a szakmánk igényeit. Mindenkitől higgadtságot kérünk!
Treer András
 
Kedves Kollégák!
A szakmaközi szervezettel folyamatosan egyeztetünk, hogy megtudjuk a részletszabályokat, illetve tudjunk hatni ezekre pozitív irányban. Addig is S.O.S. feladatunk közösségként és egyénileg a 'Nőnapi vásárlásokat hétvégére mozdítani. Mindenki írja össze párhuzamosan ha kára keletkezik. A kültéri árusítóhelyek lehetőségeiről tájékozódunk amint van válasz jelentkezünk. Kitartás összefogás kommunikáció amire szükség van most! 'Ünnepeljük meg a nőnapot a hétvégén! '
Treer András