Cikkek

Berdár Bernadett alkotónapja

Berdár Bernadett fiatal mester virágkötő a Magyar Gyula Kertészeti Szakképző Iskolában (Budapest) az érettségi vizsgája után, négy éve tanulta ki a virágkötő szakmát. Több hazai és külföldi virágkötészeti versenyen jól szerepelt, így korábban, már tavaly letehette a mestervizsgát.

A fantasztikus ifjú mester csodálatos és nem utolsó sorban igen fárasztó alkotónapot tartott.

Kimerülten, ám ragyogó szemmel fejezték be a napot a tanulni vágyó szakemberek. Beszéljenek a képek!

A résztvevők véleménye:

Molnár Mónika:

Nagyon egyszerű anyagokból készítettünk díszeket (igazából erre számítottam), viszont jóval változatosabb volt a felhasználás, mint képzelhettem volna, így üdítő volt ennyi új ötletet látni. Hatalmas köszönet és elismerés Berninek, hihetetlenül kreatív.

Burger Éva:

Nagy tetszett. Sok újszerű megoldást láttam és tapasztaltam. Nagyon jó volt, hogy a Berninek volt segítsége és a kollégáknak szerszámai. A Berni tanításra termett. Számtalanszor elmondta azt a hatékony tőmondatot, hogy "Nagyon szép" vagy "Nagyon jó"

Alexandra Kasková:

Nagyon örülök, hogy eljöttem. Sok ötlettel gazdagodtam, amiket fel is fogok használni. Minden munka nagyon tetszett, amit készítettünk. Elismerésem Bernadettnek!!

Biczóné Bódi Katalin:

Első alkalommal vettem részt alkotóműhelyen. A kollégák figyelmessége, segítőkészsége, barátságossága, közvetlensége lenyűgöző. A munkákhoz biztosított alapanyagok tökéletesen elő voltak készítve. A virágkötő által hozott ötletek fiatalosak, ötletesek, minden tekintetben felhasználhatók, hasznosíthatók további munkánkban. Köszönöm

Feketéné Hízó Gabriella:

Fiatalos, lendületes ötletek, apró fortélyok, a technikai fortélyokat jól elsajátítottuk. Berni segítőkész, részletekbe menően elmagyarázta a kompozíciók készítésének menetét.

Jávor-Kovács Fernanda:

Mindennel meg voltam elégedve, tetszettek az alkotások, csak azt bántam kicsit, hogy viszonylag kevesen voltunk, ami csak azért hátrány, mert egymás munkáiból is sokat tanulhatunk.

Hamarics Cintia:

Tetszett az alkotónap. Sok új, kreatív alkotás készült.

Matináné Nemes Katalin:

Nagyon igényes munkákat készítettünk Berni és Zsófi segítségével. A felhasználható anyag mennyisége mindenkinek bőséges volt, ami nem minden alkalomra mondható el. Örülök, hogy ezt a napot itt töltöttem!

Erősné Bak Szilvia:

Berni nagyon kreatív és segítőkész. Ma is sok új dolgot tanultam

Víg Éva Márta:

Nem gondoltam volna, hogy ilyen sok szép mindent lehet készíteni erre a szomorú napra. Nagyon tetszett minden, örülök, hogy itt lehettem! Sokat tanultam. Köszönöm!