Cikkek

Az esküvői díszek varázslója

Impozáns virágkötészeti bemutatóra készül a rendezvényekről már jól ismert Gerliczki Zoltán mester virágkötő.

A 2015-ben mestervizsgát tett szakember a mindennapi életben is az esküvőkre, esküvői rendezvények díszítésére, virágdíszeinek összeállítására szakosodott. Erre az évre minden hétvégéjét már lekötötték az ifjú párok. Óriási tapasztalattal rendelkezik. Legutóbb a Papp László Sportarénában az Esküvő 2018 kiállításon találkozhattunk vele. A hatalmas, látványos menyasszonyi csokrok, esküvői díszek jól mutattak a színpadon. A látványbemutatóra készített, a közönségnek tetsző menyasszonyi csokrok kisebb méretekben modern megoldást jelenthetnek az esküvőkre.

Zoltán a Magyar Virágkötészeti Bajnokságon is részt vett 2016-ban. A romantikus menyasszonyi csokra és az ajándékcsokra is szép sikert aratott. Elképesztő szín-együttest, a türkiz és a lila árnyalatait használta a mestervizsgája munkáihoz. Az artdeco stílusban összeállított mestervizsga alkotások kiemelkedő teljesítményről tanúskodtak. A Fusion Flowers virágkötészeti szakfolyóirat címlapfotó versenyét is megnyerte Zoltán.

Biztos szakmai háttérrel készül a nagy bemutatóra, amin nem csak menyasszonyi csokrok sokaságát, de az esküvő más virágdíszeit, köztük asztaldíszítéseket is készít a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac és a VVVMSZE közös rendezvényére.

Az ingyenes április 11-i (szerda), 14.00 órakor kezdődő virágkötészeti bemutatóra előzetes regisztráció szükséges.

Szöveg és kép: Szabó János