Cikkek

Virágkötészeti Alkotónap Piroska Ágnes virágkötő vezetésével

Csak esküvőre 2016.04.12.

A Flora Hungaria Nagybani Virágpiac legutóbbi szakmai bemutatóján Piroska Ágnes, a tavalyi Magyar Virágkötészeti Bajnokság győztese szerepelt. A menyasszonyi csokrok sokféle fajtáját készítette el Ági, de mindegyikben a könnyen elkészíthetőség, az egyszerűség és a hordhatóság szerepelt elsődleges szempontként.

GALÉRIA

A virágkötő-berendező szakon végzett, s az iskolai gyakorlatai alatt, majd utána is Németh Attilánál dolgozott, akinek sokat köszönhet, hogy ma már önálló virágkötőként saját üzletben dolgozik, bajnokságot nyert és bemutatót tarthat.

A résztvevők véleményei az alkotónapról:

Hamarics Cintia:

Értékesíthető, szép alkotások fogadtak. Sok új ötlettel lettem gazdagabb.

Istenes Anikó:

Nagy élmény volt. Használható, trendi, anyagtakarékos ötleteket láttunk.

Radics Ferencné:

Köszönjük a szakszerű bemutatót, igen hasznos volt számunkra.

Piros Jánosné:

Köszönjük a szakszerű és kedves bemutatót. Igen hasznos volt számunkra.

Seres Györgyi:

A programot jól előkészítettnek és színvonalasnak tartom. A feladatok ötletesek és tartalmasak voltak. Olyan példákat láttam, amelyeket oktatóként az iskolai, gyakorlati feladatokban meg tudok mutatni a tanulóknak (szerintem örömmel fogadják az ötleteket). A nap jó hangulatban tett, élményt nyújtott a szakmai nap.

Kurfis Renáta:

Nagyon örülök, hogy itt lehettem. Élmény volt iskolai tanárként ilyen szép virágokkal dolgozni, új technikákat elsajátítani és ilyen gyönyörűségeket alkotni. Kreatív és ötletes esküvői összeállítás volt, melyet sok üzletes is meg tud valósítani kevés pénzből. Külön büszkeség, hogy iskolánkban pár éve végzett tanuló, ilyen magas szinten műveli a szakmát. Nagyon kedves és segítőkész volt. Köszönöm a lehetőséget!

Puskás Anita:

Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm.

Trümperné Bogdán Marianna:

Számomra nagyon hasznos és gördülékeny volt a workshop. Köszönöm az élményt! Első és nem az utolsó alkotóműhelyem volt ez a mai.

Besenyei Cintia:

Nagyon jól éreztem magam, új dolgokat tanultam meg, érdekesek. Nagyon izgultam, még ilyenen nem voltam, tetszik nagyon. Ági nagyon kedves, aranyos, szeretnék még ilyenen részt venni, meg új ötletet tanulni. Örömmel tölt el, hogy itt lehetek.

Román Petra:

Színvonalas, jó program volt.

Hangosi Tiborné:

Nagyon örülök, hogy itt lehettem. Hasznosak voltak az ötletek. Ági türelmesen tanított és alaposan elmagyarázta a folyamatokat. Máskor is szívesen részt vennék hasonló tanfolyamokon. Köszönöm.

Bakosné Baranyi Andrea:

Nagyon sok jó dolgot tanultam, sok jó tapasztalatot szereztem.

Tóthné Katona Valéria:

Sok-sok színes, változatos ötlet részesei lehettünk. Mindig lehet újat tanulni!

Kiss Andrea:

A bemutató nagyon praktikus és építő jellegű. Egy kicsit lehetne több praktika is, nagyon tetszik, hogy kézzel fogható virágdíszeket, csokrokat mutatott be. Gratulálok!

Trescsikné Fancsik Mónika:

Nagyon kellemes nap volt, nagyon jól éreztem magam. Ági munkái fantasztikusak, ötletesek és merészek. Az ő előadásán máskor is szívesen részt veszek.

Vancsa Judit Mária:

Csodálatos élmény, csapatmunka, kreatív ötletek, precíz és segítőkész, kedves tanítás.

Kárpa Eleonóra:

Ismét tökéletes napot tölthettem az alkotóműhelyben. Mind a technikák, mind az anyagfelhasználás nagyon praktikusak és ötletesek. Köszönöm

Juhászné Bakos Bernadett:

Nagyon sok jó ötletet kaptam. Kedves emberekkel, jól éreztem magam. Sokat tanultam. Köszönöm

Turikné Leskovics Valéria:

Nagyon tetszett az előadó. Sok ötlettel gazdagodhattam

Szánkár Györgyné:

Nagyon tetszik ez a sok szép minden. Én most készítek ilyet először. Nagyon megfogott. Csodálatos. Rengeteg az ötlet, variáció.

Sarusné Sarkadi Sára:

Köszönöm, hasznos volt. Technikailag jól felépített, ügyesen vezetett műhelyen vehettem részt.

Héja Johanna:

Nagyon színvonalas, ötletes workshop volt.

Erősné Bak Szilvia:

Piroska Ági mindent érthetően, jól elmagyarázott. Kedvesen válaszolt minden kérdésünkre.

Jávor-Kovács Fernanda:

Tetszett az alkotóműhely, szép termékeket készítettünk. Annyi észrevételem van, hogy haladhattunk volna kicsit gyorsabban is, talán picit sok volt a szünet és enyhén vontatott a tempó. Egyébként öröm itt lenni és együtt alkotni másokkal. Köszönöm a lehetőséget!