Cikkek

Virágkötészeti alkotónap Móri Imre mester virágkötő vezetésével

Karácsonyi virágdíszek, kopogtatók, adventi koszorúk.
2015.11.03.

Ha valaki abban a szerencsés helyzetben volt már, hogy az adventi, a karácsonyi időszakban megnézhette Móri Imre mester virágkötő virágszalonja kirakatait, összeállításait a Duna Plaza bevásárlóközpontban, akkor gazdag élményben lehetett része. Imre, a rá jellemző pontossággal, kidolgozottsággal készíti a virágdíszeit, rendezi be az üzletét. A színenként csoportosított munkák, a hozzájuk kapcsolódó kellékek, a kiegészítő bútorok, a kisebb berendezési tárgyak, mind a nagyszerű érzékről és a szakmai tudásról tesznek tanúbizonyságot.

GALÉRIA

_mg_5323.jpg

Ezt a remek alkotási módot ismerhetjük meg a szakmai alkotóműhelyben, illetve a bemutatón is a Flora Hungaria Nagybani Virágcsarnok galéria termében a színpadon. Imre és munkatársai, akik egyértelműen követik mesterük irányvonalát, de egyéni meglátásaikat is megvalósíthatják, elképesztő virágkötészeti ötletekkel lepik majd meg a szakmai közönséget. De nem is kell túlzottan reklámozni a csapatot, hiszen a tv adásokból, újságokból is ismerős arcok mondják el, a szorgos kezek állítják össze az év legszebb ünnepének virágkötészeti alkotásait.

A résztvevők véleményei az Alkotónapról:

Csulik-Gambár Ditta:

Számomra sok új technikai, kreatív megoldást és ötletet nyújtott. Az újrahasznosítás és a természetes anyagok használata fontos számomra és a vevőimet is próbálom ebbe az irányba terelni, ebben most kellő megerősítést kaptam, hogy ne adjam fel ezt az utat. Szép eszközöket kaptunk, amiért különösen öröm számomra a nap.

Horváthné F. Mercedes:

Jó előadó, jó társaság, kellemes hangulat. Köszönjük.

Káplárné Bódi Hedvig:

Jó hangulat, jó társaság, kedves emberek és sok-sok ötlet! Imre pedig tünemény. Jövőre ugyanitt!

Kovács Renáta:

A farmernaci jó ötlet volt. Tetszett (és nagyon bírom Imi stílusát, mindig nagyon csinos, a jó ízlés, a letisztultság a munkáin is meglátszik).

Kerékné Katona Dóra:

Örülök, hogy itt lehettem, egy nagyon jó légkörben eltöltött nap volt. Ötletesnek találtam a farmerral való alkotásokat és így nagyon modernek lettek a karácsonyi kompozíciók. Köszönöm Imrének!

Hamarics Cintia:

Nagyon tetszettek a készítmények. Sok új ötlettel lettem gazdagabb. Ez az új stílus új ötleteket adott az idei karácsonyi kompozíciók elkészítéséhez.

Magyar Jánosné:

Imrének köszönjük szépen. Sok ötletével ismét megdolgoztatott bennünket, tanulandó precízsége, pontossága. Minden apró részletre odafigyel, az alkotóműhelyre szívesen jövök.

Bajkóné Sági Katalni:

NAGYON, NAGYON, NAGYON! :-) röviden ennyi :-) Minden eladható, kivitelezhető, kreatív, amit Móri Imrétől láttunk, hallottunk! Köszönet

Baják Erika:

Nagyon élveztem a munkát, ötletes, ügyes, különleges az anyagok használata. Csak kicsit le voltam maradva J

Bajánné Szabó Magdaléna:

Köszönöm szépen a kimerítő, aprólékos oktatást. Tetszett a mai nap!

Tóth Ferencné:

Imre: kreatív, ötletes, következetes, aprólékosan igényes. Különösen tetszett: a saját üzletéből merített ötletek, történetek, üzleti fogások. Az elkészült munkák használhatóak, eladhatóak.

Kovácsné Gáspár Hanjni:

Ez egy igazán nagyszerű, de egyben fárasztó nap volt. Nagyon sok precíz, aprólékos munkát készítettünk Imi irányításával. Köszönöm, hogy részt vehettem!

Baumann Anikó:

Nagyon köszönöm a lehetőséget, az ötleteket, tippeket és a pozitív kritikát. Eredményes, tanulságos és nagyon kedves nap volt számomra.

Bordás Gabriella:

Nagyon inspiráló volt a műhely!

Erősné Bak Szilvia:

Jól éreztem magam, színvonalas oktatást kaptam!

Bethlendy Brigitta:

Tanulni jöttem és ismét új dolgokat láttam, hallottam. Igényes de eladható díszeket készítettünk.

Dörnyeiné Nagy Ibolya:

Mint mindig, ismét fantasztikus élményben volt részem! Köszönöm!

Szabó Péterné:

Nagyon szépen köszönöm a mai napot. Sok mindent sajátítottam el, hasznos dolgokat és kreatív ötleteket.