Cikkek

Mosolyra fel!

A The Lonely Bouquet néven futó nemzetközi kezdeményezés világszerte igen népszerű, és ehhez csatlakozott a magyar virágkötő társadalom...

... Lantos Krisztina és Bazan Lajosné Picur közreműködésével, hiszen Ők indították útjára itthon 2015-ben a virágzó programot. 2016-ban a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac és a VVVMSZE (Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete) közös erővel az eseményt támogatva segítőként, szervezőként belépett az program életébe.

 

2016-ban 400 virágüzlet vett részt az eseményen, mely során kb. 8000 virágkötészeti alkotás került ki egyidőben országszerte a közterületekre. A Virággal egy mosolyért, avagy virágkötők egy ország mosolyáért 2017. június 28-án, immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre. Ezen a napon mosolyra és befogadásra váró virágcsokrok lepik el az országot. A hazai virágkötők –a tavalyi nagy siker után-ismét virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak.

 

Ez a lehető legerősebb és leghatékonyabb virágnépszerűsítő kampány!

 

Ha még nem csatlakoztál virágüzletként a rendezvényhez, akkor ITT megteheted.

Ha termesztő, nagykereskedő vagy, és szeretnéd termékeddel támogatni ezt a nagyszerű, szakmánkat erősítő programot, akkor kérünk ITT jelezz nekünk!

 

Mosolyra fel smiley