Cikkek

Kíváncsi vagy Nagy Gábor alkotónapján résztvevők véleményére?

Most láthatod

Kövesdi-Molnár Zsuzsanna: Szuper volt, mint mindig! Jók voltak az alapanyagok és a virágok. Ízléses műveket tudtunk létrehozni. Köszönet érte!

Gulyás Boglárka: Fantasztikus volt! Ilyen fiatalon, ennyire kidolgozott, kifinomult munkákat megálmodni! Nagyon sokat tanultam, többet, mint eddig bármelyik alkotónapon! Még több ilyet!

Bedő Rita: Hihetetlen élmény volt számomra. Bőséges virágkészlet, változatos, igényes technikák és barátságos kollégák. Köszönet mindenkinek, aki ehhez hozzájárult!

Burger Éva: A heliconia díszítése fenomenális. Csütörtökön biztosan veszek heliconiát. A barka ragasztásának technikája hihetetlenül jó ötlet! Ez az alkotónap az összes eddig általam látottakat és átélteket felülmúlta. Lehet, hogy a virágok mennyisége és minősége miatt is. De rengeteg használható ötletet kaptunk!

Kis Józsefné: Most voltam először! Nagyon jó csapatban, ügyes szakemberek között. Élveztem minden pillanatát. Szakmailag nagyon sok újat tanultam és tapasztaltam. Nagy sok sikert kívánok Gábornak a további munkájához. A szervezés kiváló! Példás! Mindenki segítőkész volt. Nagy köszönet mindenkinek. A következő alkalommal jövök!

Karácsonyiné Kanka Melinda: Most voltam először alkotóműhelyen. Ha minden gyakorlat így zajlik, akkor biztosan sűrűbben látogatni fogom a rendezvényt. Minden elismerésem a Gáboré. Gyönyörű és alapos munkákat mutatott be! Egy élmény volt! Köszönöm!

Kókainé Bárdi Erzsébet: Csodálatos alkotó napon volt szerencsém részt venni. Nagy Gábortól temérdek új technikát, kötészeti módot tanulhattam. Virágkötészeti ismereteimet nagymértékben bővítette. Csodálattal tölt el, hogy ifjú kora ellenére milyen széles ismeretanyaggal rendelkezik. Nagyon örülök, hogy részese lehettem az általa átadott ismeretanyagnak. Köszönöm, hogy lehetőségünk van ismereteinket ilyen magas színvonalú alkotónapokon bővíteni.

Csajtai Györgyi: Köszönöm szépen ezt a csodálatos élményt! Nagyon tetszett!

Tóth Csilla: Szuper jó volt! Sokat tanultam. Külön köszönet Gábornak és a segítőknek, akik mindenben maximálisan segítettek!

Gutai Erika: Jól éreztem magam. Nagyon tartalmas volt. Sok új ötlettel találkozhattunk. Az alapanyagok jók voltak, a helyszín is rendben volt. Annyi észrevételem lenne, hogy kicsit túl sűrű lett és a végén sokan elfáradtak.

Erdei Gabriella Virág: Az alkotónap nagyon intenzív volt és hihetetlenül részlet gazdag. Gábor nagyon segítőkész és barátságos. Nagyon látványos és komoly anyagigényes munkák születtek. Egy szerszám rettenetesen hiányzott a kombinát fogó. Rengeteg drótos munkához nagy segítség lett volna. Összegezve: Erőn túli munka, jó hangulat, sok újdonság. Köszönöm, hogy itt lehettem.

Stráhl Fruzsina: Nagyon örülök, hogy részt vettem a mai napon. Több technikát is sikerült elsajátítanom. Nagyon kedves segítőkész volt mindenki. Első alkotónap, amin részt vettem, de egyáltalán nem bántam meg.

Lovasné Mezei Sára: Minden szuper volt! Sokat tanulhattam, sok új technikát ismertem meg. Köszi

Márhoffer Hajnalka: Nagyon szépen köszönjük a mai napot, nagyon jó volt! Zseniális alkotónap volt!

Álló Henriett: Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem. Mozgalmasan telt a nap, nagyon jól éreztem magam. Olyan dolgokat próbálhattam ki, amit a hétköznapi munka folyamán biztos, hogy nem lett volna lehetőségem.

Hauck Ágota: Életem első alkotóműhelye volt. Nagyon élveztem. Gábor és a segítők nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A virág anyag csodás volt. A következő alkotóműhelyre biztosan jelentkezek. Köszönök mindent!

Keimer Beatrix: Az anyag tömény, sok, de türelmes, alapos precíz oktatás. Alapanyagok I. osztályúak. Köszi, puszi jövök legközelebb is.

Purger Béláné: Jól éreztem magam. Sokat tanultam, izgalmas volt. Mindenki segítőkész, aranyos! Gábornak sok sikert a továbbiakban!

Kardosné Almási Andrea: Köszönöm szépen a lehetőséget. Nagyszerűen éreztem magam! Sokat tanultam és barátságos volt a Gábor is. Jól elmagyarázta és megmutatta a kompozíciókat. Köszönöm szépen!

Szabóné Balázs Gabriella: Nagyon tartalmas volt az alkotónap. Sok ötletet és technikát mutatott Gábor. Talán egy kicsit túlságosan aprólékosak voltak a munkák, ezért időben nehezen fért bele, de mindenképpen megérte eljönni. Köszönöm Gábornak a türelmét. Sok sikert neki a jövőben is. J

Szilágyi Lászlóné: Fergeteges alkotónap! Remekül éreztem magam. Fel kell zárkózni az ifjúság tempójához nekünk is. Köszönjük a profi oktatást Gábornak!

Tarsoly Nóra: Nagyon szuper volt! Rengeteg alapanyag, sok aprólékos, egyedi ötlet! Jól éreztem magam!

Dujmó Anna: Nagyon tetszett az alkotónap! Főleg a tematikussága. Jó ötletnek tartom az újítást. De…! Tudom rettenetesen kezdő vagyok, és természetesen minden tovább tart nekem, de ezt a tempót nagyon nehéz volt tartani. Ahogy láttam, nem csak nekem, hanem másoknak is. Nem volt szünet. Nekem sok volt a 10 óra (valamivel több), amit egyhuzamban le kellett nyomni. Az eddigi alkotónapoknál, legalább volt egy „ebéd” szünet. Véleményem szerint, inkább tartson tovább egy ilyen nap, de 2-3 óránként egy 10 perces szünetet kell tartani. Köszönöm, hogy itt lehettem!!