Hírek

Újdonságok

A sorozat folytatásában olyan „kényesnek” tűnő növényeket mutatunk be, melyeket ezidáig méltánytalanul hanyagoltak a virágkötők. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy ilyen népes fajtaválasztékban nem is lehetett hozzájutni.
olvassa tovább

Csak esküvőre

A Flora Hungaria Nagybani Virágpiac legutóbbi szakmai bemutatóján Piroska Ágnes, a tavalyi Magyar Virágkötészeti Bajnokság győztese szerepelt.
olvassa tovább

Megújultunk!

Flora Hungaria Nagybani Virágpiac új arculatot kapott. Honlapunk számtalan új funkcióval gazdagodott! Tekintse meg újdonságainkat!
olvassa tovább

Friss, megújuló, szakmai egyesület született....

Sokan, ha meghallják a szót "változás", megijednek, vagy alig várják, hogy bekövetkezzen. Nem nagyon ismerek olyan embert, akinek ez a szó semleges lenne, vagy nem lenne egy olyan történet az életében, amely ne egy igazi változással köszöntött volna be.
olvassa tovább

Nagy lendülettel

A 24 éven keresztül működő Magyar Virágkötők, Virágkereskedők Szakmai Egyesületének közgyűlése január 9-én határozott,hogy az egyesületet megszünteti. Többen úgy gondoltuk, hogy ez a nemes tevékenység, a virágkötő szakma fejlesztése nem állhat meg, tennünk kell valamit!
olvassa tovább